Resor till Kreta
från 2.699:-

Klicka här

 
 


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Balos
 Chania
 Elounda
 Georgioupolis
 Gerani
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Sevärdheter

Karta

Klimat
 

 

 

Gerani

Gerani är en liten och lugn semesterort på Chanias kust, 15 km väster om staden Chania.

Gerani är perfekt för den som vill ha en semester i fridfull atmosfär. Även om staden är liten, har den restauranger och några barer, liksom det finns minimarknader och en bagare.

Hotels.com: Populära hotell i Gerani.

Stranden i Gerani
Stranden i Gerani är lång och bred. Den består av sand blandad med grus/småsten, medan det är lösa stenar i vattenkanten.

Det finns möjlighet att hyra solsängar och parasoller, liksom det finns möjlighet till enklare aktiviteter på stranden/vattnet. Stranden har Blå Flagg, vilket endast delas ut till rena och välskötta stränder.

Restauranger och nattliv
Det finns en handfull restauranger i Gerani. Det är dock under två kilometer till Platanias, där det vimlar av restauranger.

Nattlivet är lugnt i Gerani, medan åter igen, det är kort avstånd till Platanias, där det är ett ganska livligt nattliv.

Sevärdheter och aktiviteter
Naturen runt om Gerani är vacker och inbjuder till en cykeltur på hyrda cyklar. Traditionella landsbyar som Pano Gerani, Modi, Loutraki och Manoliopoulo ligger alla inom ett avstånd av 10 kilometer och är alla värda ett besök.

Från hamnen i Platanias går båtturer över till ön Agioi Theodoroi, som primärt är ett naturreservat för den kretensiska bergsgeten Kri-Kri. Under turen är det möjligt att bada från båden och snorkla vid ön.
 

  Gerani

Gerani strand

Gerani Kreta

 
 
  Sunweb: Resor till Kreta från 2.869 - läs mer
 
 

Gerani karta

 

 
 

Kontakt  •  Privacy policy